Buddha Balance – Yoga in balans Groningen

Guidelines

 • Voorkeurs les. Bij de aanschaf van een knipkaart of maandkaart kun je aangegeven welke les je van plan bent te volgen. Buddha Balance reserveert in dat geval een plaatsje voor jou in de zaal.
 • Les wisselen. Stel je wilt een andere les doen dan je hebt doorgegeven. Hartstikke leuk. Wel graag even doorgeven doormiddel van een mailtje, sms naar 06 48 69 70 50 of via het contactformulier op de website. Dan weet je zeker dat er een plekje vrij is.
 • Les missen. Stel, je slaat één of meerdere lessen over, je bent verhinderd, is dat geen probleem, wel wordt het op prijs gesteld als je dit tijdig kenbaar maakt. Zo kan hier rekening mee worden gehouden en eventueel andere Yogi’s de kans worden gegeven om in jou plaats een gemiste les in te halen.
 • Les inhalen. Stel je hebt een les gemist kun je in overleg proberen de les in te halen. Het inhalen van lessen wordt zelfs aangemoedigd! Voorwaarde is wel dat dit dient te gebeuren binnen de looptijd van de huidige leskaart en dat je je tijdig hebt afgemeld voor de gemiste les. Tijdig afmelden is uiterlijk 48 uur voor de start van de les. In het geval van uitval als gevolg van ziekte is tijdig afmelden 4 uur voor de start van les. (Lessen inhalen betreft coulance, geen recht.) Als je een les wilt inhalen, stuur dan een mailtje met daarin jouw voorkeursmoment, Buddha Balance kijkt dan of er plek is en zal het reserveren van een plekje per mail bevestigen. Stel je mist de inhaal les wordt deze niet opnieuw ingepland.
 • Yoga is voor iedereen. Bij Buddha Balance is iedereen welkom. Verwacht wordt dat je respect toont naar je mede yogi’s.
 • Knippen / Ponsen. Indien je gebruik maakt van een knipkaart wordt je verzocht deze na of voorafgaand aan de les zelf te knippen / ponsen. Stel je mist een les / slaat een les over, wordt verwacht dat je dit uiterlijk 48 u voorafgaand aan de betreffende les doorgeeft. Indien dit niet gebeurt wordt verwacht dat je deze les wel af post / knipt van de knipkaart.
 • Maandkaart. Indien je gebruik maakt van een maandkaart, vergeet de maandkaart dan niet mee naar huis te nemen.  Wat te doen met de kaart: Op de maandkaart staat de einddatum van de kaart en het wordt op prijs gesteld indien je voor het verstrijken van deze datum per mail laat weten of je door gaat met de Yoga lessen en zo ja, welke nieuwe leskaart je graag zou willen bestellen. Verder staat het nummer van Alexandre op de kaart, stel je bent kort dag verhinderd, zou het fijn zijn als je een smsje of een WhatsApp stuurt. Verder is deze kaart misschien een mooi item voor op de koelkast of een manier om een vriend of vriendin naar Buddha Balance te verwijzen.
 • Looptijd knipkaart. Een knipkaart is het aantal weken geldig gelijk aan het aantal lessen op de kaart keer 2. Voorbeeld: Een 8 lessen kaart is 8 x 2 = 16 weken geldig. De einddatum van de maandkaart staat op de maandkaart geponst.
 • Looptijd maandkaart. De maandkaarten starten op de eerste lesdag en eindigen één, drie of zes kalender maanden later. Hierbij wordt er rekening gehouden met eventuele vakanties, dagen waarop er geen Yoga wordt aangeboden, zodat altijd het betreffende aantal lessen waar de leskaart voor staat kan worden gevolgd.
 • Restitutie: Er vindt geen teruggave van lesgeld en verlenging van leskaarten plaats. Hier zijn geen uitzonderingen op.
 • De les vrije dagen worden op de website en via Facebook kenbaar gemaakt.

Tot slot.

Buddha Balance is erg enthousiast jou te mogen verwelkomen bij de yogalessen en kijkt ernaar uit samen te genieten van deze heerlijke vorm van bewegen.

Namasté

Buddha Balance – Yoga in balans Groningen

Noorderhaven 27/1

9712VG Groningen

t           06 48 69 70 50

e          info@buddhabalance.nl

w          www.buddhabalace.nl

Yoga Groningen – Hatha Yoga Groningen – Power Yoga Groningen – Yin Yoga Groningen