De privélessen van Buddha Balance – Yoga Groningen zijn perfect voor je als:

– Je met Yoga wilt beginnen, maar een groepsles een iets te grote stap voor je is. Met een privéles kun je op je eigen tempo kennis maken met de houdingen en verschillende oefeningen.

– Je behoefte hebt aan meer persoonlijke begeleiding, omdat je bijvoorbeeld een blessure of specifieke conditie hebt waardoor een groepsles niet geschikt is. Een privéles is dan speciaal voor jou en je behoeftes ontwikkeld.

– Je een heel druk leven hebt en rust wil creëren in dit drukke bestaan. Misschien wil je zelfs een burn-out voorkomen of ben je ervan aan het herstellen. Dan kun je met een privéles zonder wekelijkse verplichting aan Yoga doen in de rust van de studio of eigen woonkamer.

– Je een specifiek doel hebt en meer aandacht wilt om dit doel te bereiken. Het kan zijn dat je sterker of leniger wilt worden, aan de mobiliteit in een bepaald gebied van je lichaam wilt werken of een specifieke houding kunnen doen. Ook als je meer met meditatie of ademhalingsoefeningen wilt werken, kan een privéles voor je op maat gemaakt worden.

– Je zelf geen tijd hebt om naar de reguliere les te gaan, omdat je het te druk hebt thuis, met je werk of met andere activiteiten. Met een privéles bepaal jij wanneer de les plaatsvindt.

– Je liever les krijgt in het comfort van je eigen huis (of ergens anders) in plaats van naar de studio te komen.

Met lessen die speciaal voor jou worden gecreëerd zijn de Privé lessen van Buddha Balance – Yoga Groningen perfect om op je eigen manier en tempo met Yoga te beginnen of verder op het Yoga pad te komen. Jij bepaalt wanneer, hoe en waar je je les wilt volgen.

Prijzen:

1 les van 1 uur: €50

5 lessen va 1 uur: €225

10 lessen van 1 uur: €450

Extra €10 per les voor lessen aan huis

Extra person (tot max 3p.) €30 per person