Visie Yoga Groningen – Buddha Balance

Buddha Balance wil de drempel om Yoga te beoefenen graag zo laag mogelijk maken door o.a. zijn centrale locatie, lesprogramma ‘s voor gevorderden en beginners en lage prijzen.

Samen genieten. De lesprogramma’s zijn zo ingericht dat startende en gevorderde Yogi’s samen kunnen genieten van Yoga. Bij verschillende houdingen worden er opties gegeven om een houding uit te breiden of toegankelijker te maken. De docent zal alle opties voordoen en actief begeleiden. Vooral tijdens de eerste lessen wordt er de nadruk gelegd op ontspannen genieten met als insteek: je kunt over al naar toe werken, echter je hoeft niks!

Vaak stellen mensen de vraag: “ Ik ben heel stijf, is Yoga wel iets voor mij? “ Yoga is voor iedereen. Wanneer u niet zo lenig bent, dan kan dit juist een extra motivatie zijn om met Yoga te starten. Nogmaals: je kunt over al naar toe werken, echter je hoeft niks. Je hoeft dus niet met gestrekte benen je tenen te kunnen aanraken om Yoga te beoefenen. Totaal niet. Stel je zou hier graag naar toe willen werken, dan helpt Buddha Balance jou natuurlijk graag met zijn kennis, ervaring en enthousiasme.

Alle Yoga lessen bij Buddha Balance zijn er o.a. op gericht om te genieten van je lichaam, het lichaam te sterken en rekken, te genieten van een vrij ademhaling, balans te bevorderen en conditie op te bouwen.

Yoga Groningen – Vakantie

Buddha Balance – Yoga Groningen maakt het graag mogelijk, u ook tijdens de schoolvakanties van deze heerlijke vorm van bewegen te laten genieten. 

 

Yoga Groningen – Hatha Yoga Groningen – Power Yoga Groningen – Pilates Groningen