Alexandre

Mijn naam is Alexandre Beauchard en ik ben 1983 geboren, kom uit Frankrijk en woon sinds 2007 in Groningen. Ik verzorg de Yogalessen bij Buddha Balance in Groningen.

Ik vind het belangrijk om een actief leven te leiden. Naast Yoga hou ik ook van zwemmen, klimmen en wandelen.

Yoga docent

Een collega vertelde mij ooit dat yoga wel iets voor mij zou kunnen zijn. Ik besloot een proefles power yoga te volgen en sindsdien beoefen ik het elke dag. Dankzij yoga voel ik dat mijn lichaam sterker en leniger is geworden en mijn geest kalmer en helderder.

Om in contact te komen met zo veel mogelijk vormen van yoga en nieuwe technieken te leren, heb ik lessen gevolgd bij verschillende yoga studios. Daarnaast heb ik meerdere Yoga opleidingen (200hrs Hatha Yoga bij Arhanta Yoga Nederland , Power Yoga en Yin Yoga bij de AALO) en een anatomie opleiding gevolgd om veilig les te kunnen geven en het beste uit de houdingen te halen.

Yoga heeft mij veel gebracht in mijn leven en ik probeer zo veel mogelijk terug te geven. In mijn lessen wil ik de deelnemers bewust maken van de kracht van hun lichaam en ze tot rust te laten komen door middel van een juiste ademhaling.

img_6457


Yoga Groningen – Hatha Yoga Groningen – Power Yoga Groningen – Yin Yoga Groningen